Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine özel bir emekli kampanyası başlattı. Bankanın açıklamasına göre, emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve Harman Kart ve Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi olan emekli maaş müşterileri, 14 bin liraya kadar nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecekler.

TEB, emekli müşterilerine özel bir hizmet hattı sunarken, EFT/FAST ve havale işlemlerinden ücret almayacak. Ayrıca, şubelerde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, ihtiyaç kredisi için özel avantajlı oranlar, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap gibi birçok avantaj sağlanacak.

Memurların maaş farkı ne zaman yatacak? Memurların maaş farkı ne zaman yatacak?

Çiftçi müşteriler için, tarımsal faaliyetlerde kullanılan temel girdilerin temininde rol oynayan Harman Kart'a özel fırsatlar sunulacak. Ayrıca, çiftçiler bankanın işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde sıfır faiz avantajı ve 5 aya kadar vade imkanından yararlanabilecekler.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, şubeye gitmeden mobil ya da internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilecekler.