Güncel

En beğenilen siyasetçiler anketinde Ekrem İmamoğlu'nun sırası herkesi şaşırttı

'En beğenilen siyasetçiler' anketini gerçekleştiren ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, sonuçları kamuoyuyla paylaştı. Listenin ilk sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci sırada ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yer aldı. CHP liderliği için ismi geçen ancak dümeni İstanbul'a kıran Ekrem İmamoğlu'nun sırası ise herkesi şaşırttı

Abone Ol

14-25 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, İzmir, Aydın, Manisa, Bursa, Kocaeli, Ankara, Konya, Antalya, Adana, Hatay, Kırıkkale, Kayseri, Zonguldak, Kastamonu, Samsun, Trabzon, Erzurum, Ağrı, Malatya, Van, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin dahil 26 ilde 2 bin 520 kişiyle telefon yöntemiyle anket çalışması gerçekleştiren ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketi,  katılımcılara 'Türkiye'de en beğendiğiniz siyasetçi kim?" sorusunu yöneltti.

 "CHP'de değişim" çağrılarını başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 5.6 ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın gerisinde kaldı. İmamoğlu'nun Yavaş'ın gerisinde kalması dikkat çekti.  İşte, ASAL Araştırma Şirketinin gerçekleştirdiği anketin sonuçları: