AVM'de soyunma kabininde gizli kayıt skandalı! 16 yaşındaki kız ortaya çıkarttı AVM'de soyunma kabininde gizli kayıt skandalı! 16 yaşındaki kız ortaya çıkarttı

Sancaktepe'de yaşanan trajik bir olayda, eşi ile arası bozuk olduğu iddia edilen bir polis memuru intihar etti. Olay, 18:00 sıralarında İnönü Mahallesi Serkan Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi.

Sultanbeyli Koruma Büro Amirliği'nde görevli olan polis memuru İ.A., silahla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evin salonunda bir adet boş mermi kovanı ve İ.A.'nın cansız bedenini buldu.

İddialara göre, polis memuru İ.A.'nın eşi ile arası bozuktu. Olay sırasında eşinin Manisa'da bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayın nedenini ve intiharın arkasındaki olası nedenleri araştırmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, polis memurunun yakın çevresi ve çalışma arkadaşları ile görüşmeler yapılıyor. İntiharın ardındaki nedenlerin netleştirilmesi için incelemeler sürüyor.