Türkiye'de artan kadın cinayetlerine bir yenisi de Eskişehir'de eklendi. Gürkan Çifçi, eşi Sibel Çifçi ve üvey kızı Cemre Gürpınar'ı tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından intihar eden Çifçi'nin cansız bedeni, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından bulundu.

Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Batıkent Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. Gürkan Çifçi ve eşi Sibel Çifçi arasında sitenin garajında park halindeki otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürkan Çifçi, tabancasını çıkararak eşini vurdu.

Eşini öldürdükten sonra apartmanın ikinci katındaki eve çıkan Gürkan Çifçi, üvey kızı Cemre Gürpınar'ı da aynı tabancayla vurarak öldürdü. Ardından, aynı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan çevre sakinleri hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Sibel Çifçi'nin cansız bedenini site garajındaki otomobilde, Cemre Gürpınar ve Gürkan Çifçi'yi ise evde ölü olarak buldu. Savcılık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, cenazeler otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sunulacak Emekli Zammı Seçenekleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sunulacak Emekli Zammı Seçenekleri

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.