AK Parti milletvekili Ünüvar ile BBP lideri Destici’nin kızları Meclis’te işe alındı AK Parti milletvekili Ünüvar ile BBP lideri Destici’nin kızları Meclis’te işe alındı

Adana'dan Eskişehir'e gelen Osman Nuri Keskin, kızı Merve Karabaş (31) ve torunu Alp Karabaş (7) üzerine silahla ateş açarak onları hayatlarından etti. Olay, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Yanartaş Sokağı'nda gerçekleşti. Keskin, kızı Merve Karabaş'ı evlerinden çıktıkları sırada ve torunu Alp Karabaş'ı kaçmaya çalışırken vurdu.

Olayın ardından çevrede bulunanlar tarafından saldırgan Osman Nuri Keskin darbedildi ve olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis çağrıldı. Sağlık ekipleri, maalesef Merve Karabaş'ın ve Alp Karabaş'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cansız bedenler, polis ve savcının incelemesinin ardından Eskişehir Osmangazi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Osman Nuri Keskin ise olay yerindeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Keskin'in, kızı Merve Karabaş ile husumetinin olduğu öğrenildi.