Ankara Etimesgut'taki Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan skandalla ilgili ciddi iddialar gündeme geldi. Kamudanhaber'e gelen bir ihbara göre, okulda derslerin boş geçtiği, öğretmenlerin ve müdür yardımcılarının derslere girmeden ek ders ücreti aldığı öne sürüldü.. Bu duruma karşı çıkan öğretmen Ü.Ö'nün ise darp edildiği iddialar arasında yer aldı.

Darp İddiası Doğrulandı

Kamudanhaber sitesi olarak darp edilen öğretmen Ü.Ö’ye ulaştımızda, olayın doğruluğunu teyit etti.

Kendisini darp edenin bilişim teknolojileri öğretmeni O.A olduğunu ve darp raporu alarak şikayetçi olduğunu belirtti.

Cinsel ilişki videoları çıkan hakem ve gözlemciye TFF'den ömür boyu men! Cinsel ilişki videoları çıkan hakem ve gözlemciye TFF'den ömür boyu men!

Evraklarda Usulsüzlük ve Tehdit İddiaları

Öğretmenin darp edilmesiyle ilgili skandalın yanı sıra, okulda evraklarda usulsüzlük yapıldığına dair de ciddi iddialar bulunuyor. Girilmeyen derslerin ek ders ücreti olarak alındığı ve bu derslerin sınıf defterlerine işlenmediği iddia ediliyor. Öğretmenin, darp sonrası tehdit edildiğini ve olayın kapatılması için okul müdürü C.Y tarafından odasına çağrılarak baskı ve ağıza alınmayacak derecede küfürler yapıldığı da ileri sürüldü.

Bu ciddi iddialar ve skandal karşısında, ilgili kurumların soruşturma başlatması bekleniyor. Hem öğretmenlerin hem de okul yönetiminin olayla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.