Esad'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme talebine yanıt: Her türlü girişime olumlu bakıyoruz Esad'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme talebine yanıt: Her türlü girişime olumlu bakıyoruz

Olay, Siyahser Mahallesi Şehit Bayram Yıldız Caddesi'nde meydana geldi. İ.Y. isimli ev sahibi, kiracısı B.S.'den evi boşaltmasını istedi. Bu talep üzerine öfkelenen B.S., oturduğu müstakil evin zemin katını ateşe verdi.

İtfaiye ve polis ekipleri müdahale etti

Yangın çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerince kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

"İki yıldır kira almadık"

Ev sahibi İ.Y.'nin eşi, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kiracıyı kalacak yeri olmadığı için evimize oturttuk ve iki yıldır kira almadık. Bir gün su borusunun patladığını söyledi ve bizden onarım için yardım istedi. Üst kattaki kiracı ile birlikte yaptırmasını söyledik, ancak o para vermeyeceğini söyledi. Biz de evi boşaltmasını isteyince evi ateşe verdi," dedi.

Kiracı gözaltına alındı

Yangını çıkardığı iddia edilen kiracı B.S., olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.