Bakan Tekin’den Mülakat ve Öğretmen Atamaları Hakkında Açıklama Bakan Tekin’den Mülakat ve Öğretmen Atamaları Hakkında Açıklama

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir aile tartışması, kontrolden çıkarak büyük maddi hasarla sonuçlandı. Oğullarının emanet aldığı araçla kaza yapmasının ardından başlayan tartışmada, kadın otomobili taş ve sopayla parçalarken, kocası öfkelenip yaşadıkları iki katlı evi ateşe verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Mahallesi'nde yaşandı. M.Ö., arkadaşından ödünç aldığı 54 EL 226 plakalı otomobili, habersiz olarak kullanan oğlunun küçük bir kaza yapması sonucu hasarlı halde eve dönmesiyle büyük bir tartışma başladı. Tartışma sırasında M.Ö.'nün eşi Z.Ö., öfkesine yenik düşerek sopa ve taşlarla otomobile zarar verdi. Otomobilin farları, camları ve kaputunda ciddi hasar meydana geldi.

Bu duruma sinirlenen M.Ö., tartışmanın ardından yaşadıkları iki katlı evi ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ancak evde ciddi maddi hasar oluştu.

Öfkeli çift, olay sonrası ifadeleri alınmak üzere polis tarafından karakola götürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.