Diyarbakır’da 19 gün kaybolduktan sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. İlk ifadeler ortaya çıktı ve bu ifadeler, olayın karmaşıklığını gözler önüne serdi.

Evli çiftin tartışmasında kadın otomobili parçaladı, kocası evi yaktı Evli çiftin tartışmasında kadın otomobili parçaladı, kocası evi yaktı

Gözaltına alınan E.G., cinayete dair önemli bilgiler verdi. E.G.’nin ifadesine göre, Narin Güran’ın amcası S.G., kendisine cesedi içeren bir çuvalı verdi ve "Götür, göm. Aileni düşün, sana 200 bin lira para veririm" diyerek para teklifinde bulundu. E.G., çuvalı aldıktan sonra Narin’in cesedini Eğertutmaz Deresi’ne gömdü. Çuvalın üzerine 15-20 kilogram ağırlığında bir taş koyduğunu ve cesedin görünmemesi için çalı koymadığını söyledi. E.G., çocuğun vücudunda kızarıklıklar ve siyah şort olduğunu da belirtti.

Narin Güran’ın cesedi, E.G.’nin ifadesinden ziyade köyden gelen bir ihbar sonucunda bulunmuş. İhbardan sonra Eğertutmaz Deresi etrafında yapılan arama çalışmaları, cesedin bulunmasına olanak sağladı.

E.G., ifadesinde çocuğun ayağının kesilip kesilmediğini hatırlamadığını, çünkü oldukça telaşlı olduğunu ifade etti. Ayrıca, cesedin bulunduğu alanda taşın yanı sıra başka bir örtü kullanmadığını ve çuvalın üzerine büyük bir taş koyduğunu belirtti.