Öğretmen Talep Etti, Büyükşehir Belediyesi'nden İndirim Müjdesi Geldi Öğretmen Talep Etti, Büyükşehir Belediyesi'nden İndirim Müjdesi Geldi

İstanbul Avcılar'da yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, cuma günü annesiyle okul alışverişine gittikten sonra kayboldu. Üç gündür kendisinden haber alınamayan Sevda'nın ailesi, büyük bir endişe içinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Sevda, Yeşilkent Mahallesi'nde dedesi ve anneannesiyle yaşıyordu. Dede Erol Yılmaz, torununun kaybolmasının ardından polise başvurdu ve her yerde arandığını belirtti.

Sevda'nın ablası Dilan Yılmaz, "Kardeşimin bulunmasını istiyorum. Hiçbir sorun yoktu. Kimseden de şüphe etmiyoruz. Gece dışarı çıkmaya bile korkuyordu" dedi. Sevda'nın dedesi Erol Yılmaz ise Sevda'nın cuma günü annesiyle alışveriş yaparken yanındaki arkadaşlarından ayrıldığını ve "Babamın yanına gideceğim" diyerek uzaklaştığını anlattı. O günden bu yana kendisinden haber alınamıyor.

Aile, Sevda'nın Suriyeli bir arkadaşıyla yakın olduğunu ve bazı kıyafetlerinin bu arkadaşının evinde bulunduğunu polise bildirdi. Esenyurt'ta görüldüğü yönünde ihbar alan aile, yapılan aramalardan henüz bir sonuç alamadı. Aile, Sevda'nın bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.