Türkiye'nin Uçak Talebi Almanya Tarafından Engellendi mi? Eurofighter CEO'su Açıkladı Türkiye'nin Uçak Talebi Almanya Tarafından Engellendi mi? Eurofighter CEO'su Açıkladı

Fenerbahçe, Mourinho'nun isteğiyle Manchester City'den Mateo Kovacic'i transfer etmek isterken, ayrılması istenen oyuncular Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın direnmesi kriz yarattı.

İngiliz basınında çıkan habere göre Fenerbahçe, Manchester City'nin orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i transfer etmek istiyor. Daily Mail'de yer alan haberde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun, Kovacic'i transfer listesinde ilk sıraya koyduğu belirtildi.

Mourinho ve Kovacic daha önce Inter, Real Madrid ve Chelsea'de çalışmış olsalar da aynı takımda aynı dönemde yer almamışlardı. Chelsea, Manchester United ve Tottenham'ın eski teknik direktörü Mourinho, Fenerbahçe yönetiminden Kovacic transferi için hızlı hareket etmelerini ve oyuncunun takımda anahtar rol üstlenmesini istedi.

Jose Mourinho, yeni sezon öncesi ayrılmasını istediği oyuncuları yönetime bildirirken, özellikle iki isim bu karara direndi. Sarı-Lacivertli ekipte kadroda düşünülmeyen Miguel Crespo ve Miha Zajc, gelen teklifleri geri çevirerek takımda kalmak istedikleri için kriz yarattı.

Fenerbahçe yönetimi, Zajc ve Crespo'nun menajerleri ile görüşme kararı aldı ve iki futbolcunun sözleşmelerini bir an önce feshetmek istiyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın yanı sıra Ryan Kent, Luan Peres ve Rade Krunic'in de oyun planında yer almayacağını yönetime bildirdi.