Güncel

Galatasaray için kritik viraj: Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor... Muhtemel 11'ler

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de zirvede kapatan ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmasına katılma hakkı kazanan ekip olarak, Litvanya'nın Zalgiris takımına karşı zorlu bir mücadeleye girişiyor. Aslan, bugün Vilnius'taki LFF Stadı'nda saat 19.00'da Zalgiris ile karşı karşıya gelecek. Maçın son gelişmeleri, muhtemel 11'ler ve detaylar haberimizde...

Abone Ol

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenecek maçı Portekizli hakem Luis Godinho yönetecek. Godinho'ya yan hakem olarak Rui Teixeira ve Pedro Almeida eşlik edecek. Maçın dördüncü hakem görevini ise Ricardo Baixinho üstleniyor.

Takımların Muhtemel İlk 11'leri

Zalgiris Vilnius: Gertmonas, Mikoliunas, Kazukolovas, Vucur, Bopesu, Karashima, Kendysh, Vaca, Milickovic, Kazlauskas, Fofana.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Kerem, Mertens, Zaniolo, Barış Alper.

Rövanş maçı ise 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleşecek.

Zalgiris, Sezona Hazır

Galatasaray'ın yeni sezonda ilk resmi maçına çıkacağı bu karşılaşmada, Litvanya Ligi'nin sürdüğü düşünülürse Zalgiris, 28 resmi maça sahip.

Vilnius temsilcisi Zalgiris, 23 lig maçında 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Ayrıca, Litvanya Süper Kupası ve Litvanya Kupası'nda 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle performans gösterdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 1. ön eleme turunda başlayan Zalgiris, Kuzey Makedonya'nın Struga takımını 0-0 ve 2-1'lik sonuçlarla saf dışı bıraktı.

Galatasaray'da Son Durum

Sarı-kırmızılı ekip, Zalgiris maçı öncesi UEFA'ya bildirilen kadroda şu futbolcuları bulunduruyor:

Kaleci: Fernando Muslera, Ahmet Şen, Berk Balaban.

Defans: Leo Dubois, Angelino, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.

Orta saha: Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan.

Forvet: Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz.