Galatasaray, beklenen transfer hareketine adım attı. Sarı-Kırmızılı kulüp, başarılı İspanyol oyuncu Angelino ile anlaşma sağladığını açıkladı. Bugün İstanbul'a gelecek olan sol bek, yeni takımına katılmak için gün sayıyor.

Transfer Bedeli Netleşti

Galatasaray'ın, yeni transferi Angelino için RB Leipzig'ye ödeyeceği bedel de belli oldu. Alman kulübe, 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödenmesi planlanıyor.

Satın Alma Opsiyonu ve Sözleşme Detayları

Anlaşmanın bir diğer önemli unsuru da Angelino'nun gelecekteki durumu. Eğer oyuncu, yeni sezon boyunca 20 kez Galatasaray formasıyla sahaya çıkarsa, zorunlu satın alma opsiyonu aktif hale gelecek. Bu durumda, Sarı-Kırmızılı kulübün RB Leipzig'e 6 milyon euro daha ödeme yapması gerekecek. Anlaşma ayrıca 1 milyon euro'luk bir bonusu da kapsıyor.

Eğer satın alma opsiyonu devreye girerse, 26 yaşındaki Angelino ile 3 yıllık bir sözleşme imzalanacak. Bu, genç ve yetenekli futbolcunun Galatasaray'ın defans hattında uzun vadede önemli bir rol oynamasını sağlayacak.

Angelino'nun Kariyeri ve Piyasa Değeri

Geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Angelino, hücumcu bir bek profiliyle dikkat çekiyor. Alman ekibinde 35 maçta 1 gol, 10 asistlik performans sergileyen oyuncu, etkileyici oyun stili ile tanınıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor

Angelino'nun mevcut piyasa değeri 12 milyon euro. Bu transferle birlikte Galatasaray, potansiyeli yüksek bir oyuncuyu kadrosuna katma yolunda önemli bir adım atmış olacak.