Güncel

Gram altın rekor kırdı, uzman isim uyardı: Elinde TL olanlar dikkat!

Bugün itibarıyla rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları hakkında konuşan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, elinde birikimi olan ve altın almak isteyenlere kritik uyarılarda bulundu.

Abone Ol

ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında kalmasıyla hem ons hem de gram altın rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın bin 650 lirayı aşarak rekor seviyeye ulaştı. 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları üzerine kafası karışan altın yatırımcılarına seslenen İslam Memiş, elinde birikimi olanların acele etmemesi gerektiğini söyledi:

"Altın ons fiyatları 1925 dolarlara gelirken 1920-1935 aralığında olacağı bekleniyor. Temmuz ayında 1860 ile 1960 dolar aralığında takip edecek. Gram altın şu an TL piyasasında 1622-1632 seviyelerinde. Göbek seviyesine yılın ikinci yarısında başlanırken dolar kurunun 24 TL olması gerekiyor. Bu yüzden elinde TL bulunduranlar biraz sabırlı olmalı ve yatırım için acele etmemeli."

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Güncel altın fiyatları:

Çeyrek altın: 2.721 TL
Yarım altın: 5.440 TL
Cumhuriyet altını: 10.832 TL
 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi