Herkülnağme hesabında Gülen’in ölümü duyuruldu

FETÖ yönetiminin sıkça kullandığı sosyal medya kanallarından biri olan Herkülnağme hesabından, örgüt lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberi yayımlandı. Paylaşım, kısa sürede FETÖ yanlıları arasında yayılırken, konuya ilişkin Hakan Şükür de kendi hesabından açıklamalarda bulundu.

“Ölüm hak, her canlı onu tadacak”

Hakan Şükür, yaptığı paylaşımda ölümün kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile...”

Şükür, ayrıca Allah’ın adaletine atıfta bulunarak paylaşımını şu sözlerle sürdürdü:
“Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve adaleti ile muamele etsin herkese.”

Hakan Şükür Tweet

Hakan Şükür kimdir?

Bakan Işıkhan'dan 2025 için asgari ücret açıklaması Bakan Işıkhan'dan 2025 için asgari ücret açıklaması

Hakan Şükür, 1 Eylül 1971’de Sapanca’da dünyaya geldi. Babası Sermet, annesi ise Nermin Şükür olan Hakan Şükür, aslen Sakaryalıdır. Gökhan adında bir kardeşi bulunan eski futbolcu, 53 yaşında.

1999 yılında Beyda Şükür ile evlenen Hakan Şükür’ün Ömer, Buse ve Zeynep adında üç çocuğu bulunuyor.

Futbol kariyerinde birçok başarıya imza atan Şükür, 2011 yılında AK Parti’den milletvekili seçildi. Spor yorumculuğu da yapan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yurtdışına kaçtı. FETÖ üyeliği gerekçesiyle hakkında arama kararı bulunan eski futbolcu, o tarihten bu yana yurtdışında yaşamını sürdürüyor.