İhraç edilen hakim Gül Altınok’un, HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin fotoğrafını bir Arap büyücüye göndererek yardım istediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sosyal yardım ödemeleri belli oldu! İşte kalem kalem yeni ödemeler... Sosyal yardım ödemeleri belli oldu! İşte kalem kalem yeni ödemeler...

Arap Büyücüden Yardım İstedi

Hakim Gül Altınok, hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili olarak Arap bir büyücüden yardım talep etti. Bu kapsamda, HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin fotoğrafını büyücüye gönderdiği belirlendi. 2019 yılında Edirne’de görev yaptığı sırada karıştığı olaylar nedeniyle hakkında birçok şikayet yapılan Altınok’un, bu şikayetler sonucu açılan soruşturmalarda müfettişlerin hazırladığı raporla ihraç edilmesi önerildi.

Büyücüyle WhatsApp Yazışmaları

10haber’den Masum Gök’ün haberine göre, hakim ve savcıların soruşturmalarına bakan HSK 2. Dairesi olduğundan Gül Altınok, bu dairenin başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin fotoğrafını bir Arap büyücüye gönderdi. Bu yardımla, hakkında açılan soruşturmayı etkilemeye çalıştı.

Avukat Kerim Kazan ve Büyücü

Gül Altınok’un daha önce de kendisini HSK’ya şikayet eden Avukat Kerim Kazan’ın fotoğrafını göndererek Arap büyücüden yardım istediği ortaya çıktı. Bu skandal, Altınok’un etik dışı yöntemlerle kendi lehine sonuçlar elde etmeye çalıştığını gösteriyor.

Levent Göktaş ile Konuşmaları

Altınok’un, avukatı Levent Göktaş ile yaptığı görüşmede, HSK müfettişlerinin ihracını talep ettiğini belirterek Göktaş’a “Emekli olmalı mıyım?” diye sorduğu WhatsApp yazışmaları da sızdırıldı.

Adalet Bakanlığı'ndan Açıklama

Adalet Bakanlığı, Adana Adliyesi’nde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karışan hakim Gül Altınok’un, mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı işlemler nedeniyle açığa alındığını, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini açıkladı.