Seçimlerin kaybedilmesinin ardından yaptığı 'değişim' çağrıları ile gündem olan İmamoğlu, son yaptığı açıklamada “Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini bekliyor” sözleri üzerine yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Miliyet'in haberine göre İmamoğlu'nun sözleri üzerine CHP liderinin kurmaylarına “Ne yapacağını bekleyelim, görelim. Açıklamasını bekleyelim” dediği öğrenildi. CHP’li kurmaylar ise  “Genel Başkan, İmamoğlu’nun yapacağı açıklamayı bekliyor, ona göre tavır alacak. Onun tavrını bekliyor” yorumunu yaparak, şunları kaydetti:

 “Ekrem Bey’in açıklaması bekleniyor. Ekrem Bey nasıl bir açıklama yapacak. Sanki Genel Başkan kafasında bir yol haritası oluşturmuş gibi. Nasıl bir açıklama yapacak, aday olacak mı, olmayacak mı, o bekleniyor. Kemal Bey, (Genel Başkanlığı) İmamoğlu’na bırakmama noktasında net. Kemal Bey kurultayda aday olacak. İmamoğlu’nun açıklamasına göre o da pozisyon alacak. İmamoğlu aday olmazsa ‘Ben belediye başkanlığına devam ediyorum’ derse Kemal Bey onu İstanbul’a aday gösterecek” 

Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları