Güncel

İş Adamına Suikast! İş Yeri Önünde Öldürüldü

Üsküdar'da bir kozmetik mağazasının sahibi Kemal Çağlar Temel, maskeli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti

Abone Ol

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi Kemal Çağlar Temel, iş yeri önünde maskeli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Temel, aldığı kurşunlar sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Temel'in, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya yakınlığı biliniyordu.

Olay, saat 11.00 sıralarında Burhaniye Mahallesi Burhaniye Abdullahağa Caddesi'ndeki firmanın önünde gerçekleşti. İddialara göre, Kemal Çağlar Temel motosikletiyle iş yerine geldiği sırada, maskeli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, tabancayla 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Başından vurulan Temel, kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Temel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik şeridi çekerek detaylı bir inceleme yaptı. Temel’in cenazesi, otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Görgü tanığı Halis Gündoğdu, maskeli saldırganın davranışlarından şüphelendiğini belirterek, "Yaklaşık bir buçuk saattir burada duruyordu. Maskeliydi. Bir süre kaybolduktan sonra tekrar geri dönüp iş yerini gözetlemeye başladı. Önce hırsız zannettim, malzemeler dışarıdaydı. Birkaç dakika sonra silah sesleri duydum. Motosikletle gelen kişiye ateş etti. Vurulan kişinin iş yeri sahibi olduğunu düşündüm. Saldırgan sonra yaya olarak kaçtı," dedi.

Başka bir görgü tanığı Mehmet Uğur ise, "Saldırganı fark ettik, hatta ona sert sert baktım. Sonra aşağıya doğru ilerledi ve motorla gelen kişiye ateş etmeye başladı. Park ettikten sonra iki el ateş etti. Yerdeyken beş el daha ateş etti. 112’yi arayarak haber verdim. Saldırganı burada beklerken gördük," diye konuştu.

Bir diğer görgü tanığı, saldırganın "Tam arkasına döndüğü sırada arkasından ateş ettiğini" söyledi.