Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, son açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Memiş, gram altın için yapmış olduğu tahminlerle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Önemli bir tarih gösteren Memiş, altın almak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini açıkladı.

İslam Memiş, altın ve para piyasasının analiz uzmanı olarak yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. Son açıklamalarında borsa endeksi ve döviz kuruna dair önemli noktalara değinen Memiş, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Memiş'e göre, borsa endeksi bir gün içinde kâr satışı yaşayarak 5900 puan seviyesine geriledi. Memiş, bu seviyede beklemeyi önererek, miktarın 5470'e düşmesini beklemek gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, 5770 seviyesini gördüğünde ise yatırımcıların yatırımlarını gözden geçirmelerini önerdi.

İslam Memiş'in dikkat çektiği bir diğer konu ise altın. Altın üzerindeki değerlendirmeleriyle alım satım yapan vatandaşları bilgilendiren Memiş, ons altının 1925 dolar seviyesinde işlem gördüğünü belirtti.. Cuma günü açıklanacak ABD Tarım Dışı İstihdam verilerinin piyasa için büyük önem taşıdığını vurgulayan Memiş, bu verilerin kısa süre içinde yukarı yönlü bir artış göstereceğini tahmin etti.. Temmuz ayı içinde ons altının 1860-1960 dolar aralığında olabileceği tavsiyesinde bulunan Memiş, 1960 seviyesine gelindiğinde test edileceğini ve sonrasında gerileme yaşanabileceğinin yorumunda bulundu. Serbest piyasada gram altının ise şu an 1622-1632 seviyelerinde olduğunu belirtti.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi