Popüler navigasyon uygulaması artık radarların yerini gösterecek! Popüler navigasyon uygulaması artık radarların yerini gösterecek!

İstanbul Sultangazi'de yaşanan korkunç olayda, aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle bir kişi sokak ortasında babası ve ağabeyine kurşun yağdırdı. Olay, saat 19.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Ahmet S. isimli şahıs, kaldırımda yürüyen babası Abdulkadir S. ve ağabeyi Davut T.'ye tabancayla ateş açtı. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi.

Saldırının ardından baba ve oğlu çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırgan Ahmet S. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralı baba ve oğluna çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan saldırgan Ahmet S.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.