Kağıthane'nin sessiz sokakları, son zamanlarda yaşanan bir olayla karanlık bir hikayeye sahne oldu. İki kişi, Kağıthane'de korsan taksi çağırdıktan sonra sürücüye polis olduklarına inandırmak için bir numara çekerek acımasız bir dolandırıcılık gerçekleştirdi.

Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem! Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem!

Geçtiğimiz Salı günü saat 21.00 sularında Çağlayan'da meydana gelen bu olayda, korsan taksi çağıran iki şahıs, kendilerini polis olarak tanıtarak sürücü Cengiz Y.'yi kandırdı. Sahte polis kimliği ve rozetiyle, aracın yasal olmadığına dair tehditler savurarak Cengiz Y.'den 14 bin lira istediler.

Kandırdıkları sürücüden 4 bin lira nakit ve 10 bin lira banka havalesi alarak, "aracını bağlamayacaklarını" söyleyerek Çağlayan Polis Merkezi'nin önünde indiler ve kayıplara karıştılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca, bu dolandırıcıların kaçtıkları yer olmadı.

Cengiz Y., kendisine yapılan hırsızlığı polise bildirdi ve bu olayın peşini bırakmadı. Çağlayan Polis Merkezi'nin Suç Araştırma Büro ekipleri, titiz bir çalışma yürüterek dolandırıcıları buldu. Oğuz K. ve Volkan K. isimli iki kişi, emniyete götürüldü ve adliyeye sevk edildi.