Güncel

İstanbul'da Yarı Zamanlı Çalışan Yönetimi Eleştiren Murat Kurum, "Sadece İstanbul'a Odaklanacağız"

Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bakırköy'deki Minibüs Esnafı Dayanışma Yardımlaşma Koruma Derneği'ni ziyaret etti. Burada minibüs şoförlerinin sorunlarını dinleyerek, "Siz söyleyeceksiniz, biz dinleyeceğiz; siz isteyeceksiniz, biz yapacağız" dedi

Abone Ol

İstanbul'da yarı zamanlı çalışan bir yönetim olduğunu eleştiren Kurum, mesailerini ve enerjilerini tam zamanlı İstanbul'a harcamayan bir yönetim olduğunu belirtti. "Bu şehrin sorunlarına vakıf olduklarını düşünmüyorum" ifadeleriyle mevcut yönetimi eleştirdi.

Kurum, İstanbul'u merkezine alacak bir belediyecilik anlayışını vurgulayarak, "Tüm birikimimizle, tüm enerjimizle, tüm tecrübemizle sadece İstanbul'a odaklanacağız" dedi. Ayrıca, İstanbulluların kendilerini hasretle beklediğini ve 70 gün sonra İstanbul'u yeniden başlatacaklarını belirtti. İstanbul'un 39 ilçesine hizmet etmenin bir şeref olduğunu söyleyen Kurum, iş yapmanın İstanbul gibi büyük bir şehirde kolay olmadığını, üretmek ve milletin sorunlarını çözmek için dertli olmanın gerekliliğini vurguladı. Minibüs şoförlerine özel bir teşekkürde bulunarak, İstanbul'un karmaşasında direksiyon sallamanın zorluğunu anlayışla karşıladıklarını belirtti.