Güncel

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara planı ortaya çıktı! İşte kulislerde konuşulan o iddia…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in her partinin ayrı ayrı seçime girmesi ile ilgili çağrısının ardından gözler, muhalefetin yönetiminde bulunan İstanbul ve Ankara'da nasıl bir yol haritası izleneceğine çevrildi. Akşener'in çağrısı sonrası hareketlenen kulislerde konuşulanlara göre İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara ile ilgili kararı belli oldu.

Abone Ol

İYİ Parti lideri Akşener'in yaptığı son çıkış sonrası kulisler hareketlendi. İstanbul ve Ankara için İYİ Parti'nin nasıl bir karar vereceği merak edilirken,  TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, edindiği son kulis bilgilerini paylaştı.

İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara için yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacağını söyleyen Gürel, "İYİ Parti’de mevcut Genel Başkan Yardımcılarından bir tanesiyle görüştüm. Yaptığım görüşmeler ışığında Ankara’da ve İstanbul’da, İYİ Parti ve CHP’nin ittifak yapacağı bilgisini verebilirim." şeklinde kulis bilgisini paylaştı. 

Gürel'in kulis bilgisi üzerine konuşan Şaban Sevinç, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çok yakın bir danışmayla görüştüğünü söyledi. Sevinç, Gürel'in kulis bilgisinin doğruladığını vurguladı.