TSYD Havuzunda Başörtüsü Nedeniyle Yasaklanan Öğretmenden Suç Duyurusu Geldi TSYD Havuzunda Başörtüsü Nedeniyle Yasaklanan Öğretmenden Suç Duyurusu Geldi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı. Kaza, saat 18.00 sıralarında İzmir-Ankara Caddesi Armutlu yol ayrımı yakınında gerçekleşti. Turgutlu istikametinden İzmir yönüne seyir halinde olan Hüseyin Ali Ceylan (54) yönetimindeki 45 UU 861 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp karşı yöne geçti. Bu sırada, karşı yönden gelen Tuncay Y. (54) yönetimindeki 35 BMK 730 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, 45 UU 861 plakalı otomobilde bulunan Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan'ın (56) hayatını kaybettikleri tespit edildi. Diğer araçta bulunan sürücü Tuncay Y. ile yolcular Gülay Y. ve Bekir Y. ise ağır yaralandı ve Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.