İtalyan asıllı futbolcu, kariyeri hakkındaki en büyük hayalinin Juventus'ta forma giymek olduğunu belirtti. Zaniolo, "Her zaman hayalimde Champions League olup olmadığına bakılmaksızın Juventus vardı. Çocukluğumdan beri Pogba ve Juventus'un büyük bir hayranıyım." ifadesini kullandı. Ayrıca, "Galatasaray'da çok mutluyum ama eğer benim ve kulübüm için uygun bir teklif gelirse, ayrılmayı düşünebilirim" şeklinde de eklemeler yaptı.

Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor

Galatasaray'ın yıldızının açıklamaları sonrası, birçok kulübün radarına girdiği biliniyor. Ancak, ona en yüksek teklifin hangi kulüpten geldiği hakkında da bilgi verildi.

Jorge Jesus'tan Teklif Var!

Portekizli başarılı teknik adam Jorge Jesus'un yönetimindeki Al Hilal, bu transfer döneminde futbol dünyasına bomba gibi bir haberle damga vurmayı planlıyor. Nicolo Zaniolo'yu takımına katmayı hedefleyen Suudi Arabistan ekibi, yıldız futbolcuya dört yıllık bir sözleşme karşılığında tam 120 milyon Euro teklif etti.

Zaniolo'nun hem hayallerini süsleyen Juventus'tan, hem de ekonomik anlamda cazip bir teklif yapan Al Hilal'den gelen teklifler arasında bir seçim yapması gerekiyor. Ancak, hangi takımın transfer döneminin sonunda genç yıldızı kadrosuna katacağı henüz belirsiz.