İstanbul’un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen şok edici bir saldırıda, Filistinli bir iş adamı susturucu takılı bir silahla suikasta uğradı. Olay, Hamidiye Mahallesi Dilaver Sokak’ta park halindeki bir otomobilde meydana geldi. Saldırıda Filistinli iş adamı A.K. (30) hayatını kaybederken, yanında bulunan F.M. ve koruması E.K. ağır yaralandı.

96083 16 Amel

Olay yerinde yapılan incelemelerde, saldırıda kullanılan susturuculu silahın genellikle MOSSAD suikastlarında kullanılan bir silaha benzediği öne sürüldü. Bu durum, saldırının arkasında MOSSAD'ın olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı. Sosyal medyada da bu iddialar gündeme getirildi. Asia Press Türkiye Yayın Yönetmeni Mustafa Kılıç, ölen kişinin HAMAS bağlantılı bir iş adamı olabileceğini ve saldırıda İsrail pasaportu taşıyan kişilerin de yaralandığını iddia etti.

96083 15 Lzis

Ankara'da Komşu Kavgası Bilançosu Ağırlaşıyor: Ölü Sayısı 4'e Yükseldi Ankara'da Komşu Kavgası Bilançosu Ağırlaşıyor: Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

İstanbul Valiliği, saldırı ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. MOSSAD'ın bu olayla bağlantısı olup olmadığı konusunda ise resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

96083 7 Nh17