İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kağıthane ilçesinde düzenlediği operasyon sırasında çıkan çatışmada yaralanan polis memuru Hakan Telli, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olay, güvenlik güçleri ile şüpheliler arasında yoğun silahlı çatışmanın yaşandığı bir operasyon sırasında meydana geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane ilçesinde bulunan bir adrese operasyon düzenlemişti. Operasyon sırasında şüpheliler silahla karşılık verince çatışma başlamıştı. Bu çatışmada polis memuru Hakan Telli ve diğer bazı polis memurları ile şüpheliler yaralanmıştı.

Olay yerine gelen takviye ekiplerinin müdahalesi sonucu şüphelilerden biri ölü olarak ele geçirilirken, diğer bazı şüpheliler de yaralı olarak yakalandı. Ancak, çatışma sırasında ağır şekilde yaralanan polis memuru Hakan Telli, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, operasyon ekibinin adrese girişi sırasında şüphelilerin uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açtığı belirtildi. Bu saldırı sonucu polis memuru Hakan Telli ile A.Y.Ç. isimli diğer bir polis memurunun ağır şekilde yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor

Hakan Telli'nin tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu açıklanırken, diğer yaralı polis memurunun tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 Evli ve 2 çocuk babası olan Şehit polis memuru Hakan Telli için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde düzenlenecek törenin ardından naaşının memleketi Tokat'a gönderileceği bildirildi.