Güncel

Kamuda yeni atamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kararlara göre, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına önemli atamalar yapıldı ve bazı görev değişiklikleri gerçekleştirildi. İşte atama kararlarının detayları...

Abone Ol

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu'na yeni üyeler atandı

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu'nun yeni üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla atandı. Kurula Yargıtay'dan İbrahim Acarlı, Danıştay'dan Ahmet Hüsrev Vural, Ceza Hukuku uzmanı Prof. Dr. Mahmut Koca, İdare Hukuku uzmanı Prof. Dr. Engin Saygın, Anayasa Hukuku uzmanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Türkiye Barolar Birliği temsilcisi avukat Veli Küçük, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu İkinci Başkanı Hayrettin Kurt, Devlet Denetleme Kurulu üyesi İsmail Kurul ve Adalet Bakanlığı'ndan Hakan Öztatar üye olarak seçildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda görev değişikliği

Atama kararları kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Alper Özkan'ın görevine son verildi. Görevden alma kararının gerekçesi Resmi Gazete'de belirtilmezken, Alper Özkan'ın yerine kimin atanacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.