Güncel

Kamuya 36 Bin 778 Personel Alımı İçin İlanlar Yayımlandı... İşte başvuru şartları

Kamuya 36 bin 778 personel alımı için 17 kamu kurumunda iş ilanları yayımlandı.

Abone Ol

Türkiye genelinde kamu kurumları, toplamda 36 bin 778 yeni personel alımı için ilanları yayımladı. Sağlık Bakanlığı'nın 36 bin kişilik alımının yanı sıra, birçok üniversite, belediye ve diğer kamu kurumları da alımlarını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı'nın 36 bin personel alımı kapsamında, çeşitli sağlık alanlarında ebe, hemşire, sağlık memuru, tabip ve uzman tabip pozisyonlarına yönelik alımlar gerçekleştirilecek. Ayrıca, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bursa Uludağ Üniversitesi gibi kurumlar da çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacak.

Kamuya 36 bin 778 personel alımı için 17 kamu kurumunda iş ilanları yayımlandı. İşte ayrıntılar:

  1. Sağlık Bakanlığı: 2024 sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. Bu kapsamda; 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip alımı yapılacak.

  2. TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu): Yazılım, Ağ ve Sistem Yönetimi ile Veri Yönetimi alanlarında görev alacak toplamda 21 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Başvurular 3 Haziran'a kadar elektronik olarak yapılacak.

  3. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi: 6 hemşire, 4 sağlık teknikeri, 2 röntgen teknisyeni olmak üzere toplamda 12 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 4 Haziran'a kadar devam edecek.

  4. İzmir Büyükşehir Belediyesi: 23 erkek ve 3 kadın beden eğitimi ve spor lisans mezunu ile 8 erkek ve 2 kadın adalet ön lisans mezunu zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular 28 Haziran'a kadar sürecek.

  5. Bursa Uludağ Üniversitesi: 1 sözleşmeli programcı alımı yapacak. Başvurular 4 Haziran'a kadar devam edecek.

  6. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi: 1 hemşire, 2 fizyoterapist, 3 sağlık teknikeri, 1 büro personeli, 1 koruma güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 8 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 5 Haziran'a kadar devam edecek.

  7. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi: 4 büro personeli, 22 destek personeli, 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 diğer teknik hizmet personeli olmak üzere toplamda 30 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 5 Haziran'a kadar devam edecek.

  8. Dışişleri Bakanlığı: Konsolosluk ve ihtisas memuru pozisyonları için toplamda 170 memur alımı yapılacak. Başvurular 14 Haziran'a kadar devam edecek.

  9. Güryıldız Belediyesi: 18-35 yaş arasında erkek 1 adet ekskavatör (kazma ve yükleme) operatörü alımı yapacak. Başvurular 7 Haziran'a kadar devam edecek.

  10. Hakkari Üniversitesi: Kamu iç denetçi sertifikasına sahip olan 1 iç denetçi alımı yapacak. Başvurular 11 Haziran'a kadar devam edecek.

  11. Ankara Üniversitesi: İletişim Fakültesi'nde halkla ilişkiler ve tanıtım alanında doktora yapmış 1 öğretim üyesi alımı yapacak. Başvurular 12 Haziran'a kadar devam edecek.

  12. Karabağlar Belediyesi: Adalet, özel güvenlik ve koruma, itfaiyecilik ve sivil savunma, yerel yönetimler ön lisans programlarından mezun zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular 26 Haziran'a kadar devam edecek.

  13. Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM): Toplamda 122 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 9 Haziran'a kadar devam edecek.

  14. Sahil Güvenlik Komutanlığı: En az lise veya dengi okul mezunu uzman erbaş alımı yapacak. Başvurular 3-14 Haziran tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

  15. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi: Yabancı diller yüksekokulu'na öğretim görevlisi alımı yapacak. Başvurular 14 Haziran'a kadar devam edecek.

  16. Harran Üniversitesi: 7 hemşire, 1 röntgen teknisyeni, 2 büro personeli,