Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’e veda etti: Yeni sunucu belli oldu

ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu değişikliği yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu, 5 yıldır sunduğu programdan ayrıldı ve yerine Oktay Kaynarca getirildi.

Abone Ol

Kenan İmirzalıoğlu 5 yıllık sunuculuk görevine veda etti

Kenan İmirzalıoğlu, 5 Ekim 2019 tarihinden bu yana Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu üstleniyordu. Programın yüzü haline gelen ünlü oyuncu, 5 yıllık sunuculuk görevini bırakarak izleyicilere veda etti. İmirzalıoğlu’nun vedası, yarışma severlerde üzüntü yarattı.

Yeni sunucu Oktay Kaynarca oldu

Yarışmanın yeni sunucusu olarak ATV’nin bir diğer yarışma programı Alan’ın sunucusu Oktay Kaynarca seçildi. ATV’nin yaptığı duyuruda, “Oktay Kaynarca’nın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster ATV’de devam edecek” ifadesi kullanıldı. Oktay Kaynarca, özellikle oyunculuk kariyerindeki başarısıyla tanınırken, sunuculukta da tecrübe sahibi.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan teşekkür mesajı

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmadan ayrılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. İmirzalıoğlu, “5 yıldır birlikte olduğumuz Kim Milyoner Olmak İster ailesine ve tüm izleyicilerimize teşekkür ederim. Yeni projelerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.