Güncel

Kılıçdaroğlu milletvekillerine resti çekti: Yollarımızı ayırırız

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından yaşanan 'değişim' tartışmaları ile gündemden düşmeyen CHP lideri, geçtiğimiz gün milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı sert uyarı ile gündem oldu.

Abone Ol

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından parti içerisindeki muhalefetin dozajının giderek arttığı CHP'de 'değişim' çağrıları son hız devam ediyor. 'İstifa et' çağrıları ile karşı karşıya kalan Kılıçdaroğlu, akşam yemeğinde milletvekilleriyle bir araya geldi.

Yerel seçimler için milletvekillerine 'çalışmalara başlayın' talimatını veren Kılıçdaroğlu, yaşanan son tartışmalar üzerinden 'birlik' mesajı verdi:

“Çalışmalara katılın, hazırlıklı olun. Parti disiplinine uyun. Bölgenizde çalışın. Halka dokunun. Esnafla, yurttaşla, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle bir araya gelin. Şehit ailelerini ziyaret edin, sıkıntılarını dinleyin. Az oy alınan köylere gidin. Taleplerini, sıkıntılarını öğrenin. İnsanların derdini dinleyin. AKP’nin yaptıklarını da bizim yaptıklarımızı da anlatın”

''Kavgaları, kızgınlıkları, kırgınlıkları kenara bırakalım. Söyleyeceğiniz bir şey varsa yöneticilerle konuşun ama basının önünde parti meselelerini tartışmayın. Eğer kırgınlıkları sürdürmek isteyen varsa da yollarımızı ayırırız”