2023 genel seçimlerinde Altılı Masa'nın adayı olarak yarışan ve ardından CHP Genel Başkanlığı görevini bırakan Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi ile imzalandığı iddia edilen "gizli protokol" konusunda yeni açıklamalarda bulundu. TV100 kanalında Kübra Par ve Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'a MİT Müsteşarlığı ve üç bakanlık verileceği iddialarını yalanladı. Ancak Özdağ, sosyal medya hesabından belgeleri paylaşınca Kılıçdaroğlu ifadelerini değiştirmek zorunda kaldı.

Kübra Par'ın, "Ümit Özdağ ile aranızda gizli bir protokol imzalandı mı? İçişleri Bakanlığı ve MİT, Zafer Partisi'ne verildi mi?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Yok böyle bir şey, iki protokol yapıldı. Biri kamuoyuna açıklandı, diğeri de sonradan paylaşıldı. İnternete girin, böyle bir ifade var mı, yok mu görürsünüz," dedi.

Ancak bu açıklamaların ardından, Özdağ sosyal medyada "Tv 100’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun inkar ettiği protokoller" diyerek söz konusu protokolü paylaştı. Paylaşılan maddelerde İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlık olmak üzere toplam üç bakanlığın Zafer Partisi'ne tahsis edileceği ve atamalarda Ümit Özdağ ile ortak karar alınacağı belirtiliyordu.

Altın Kaplama Telefon Fiyatıyla Dudak Uçuklatıyor! Sadece 88 Adet Üretildi Altın Kaplama Telefon Fiyatıyla Dudak Uçuklatıyor! Sadece 88 Adet Üretildi

Bu paylaşım üzerine Kılıçdaroğlu, ifadesini değiştirerek, "Eğer Altılı Masa’da kabul görürse geçerli olacaktı. Ayrıca orada MİT de yok," diyerek durumu geçiştirdi.