Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

CHP Genel Başkanlığı nezdinde parti içi eğitim sorumlusu olan Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Sayın Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Sayın Hocam. CHP Genel Başkanlığı nezdinde parti içi eğitim sorumlusu sıfatıyla görevlendirmeniz 3 Temmuz 2023 tarihi itibariyle sonlanmış bulunmaktadır. Yürütmüş olduğunuz görev esnasında yaptığınız çalışmalar ve değerli katkılar için teşekkür eder, bundan böyle de partimiz, ülkemiz ve halkımız yararına sürdüreceğinize inandığım gayretlerinizle başarılar dilerim.” ifadeleriyle görevinden alınmıştı.

Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP içinde kendisinin genel başkanlık için işaret edildiğini belirterek aday olma konusunda yeşil ışık yaktı.

aytuğ atıcı

Atıcı, “Partinin bu kadar sıkışıklığı durumunda genel başkan alternatifi olarak ismim sıkça dolaşıyor. Bu da herkesin kulağına gidiyor. Bunun ardından böyle bir tasarrufta bulunulmuş. Kişiye hizmet etmediğim için çok rahat. Hep partiye hizmet ettik. Parti bir araçtır. Ben CHP’yi seçtim. Kimisi başka partiyi seçer saygı duyarım. Ben CHP aracılığı ile ülkeme ve insanlığa hizmet ettim. Parti okulu olarak çalışma modeli geliştirilmesi gerektiğini söyledik. Halkı suçlamadık. Oy alamıyorsak dönüp nerede hata ettiğimize bakmalıyız. Mahalle sorumluluğu ile örgütlenme yapılıyordu ama bazı mahalleler 100 bin kişiden oluşuyordu. Bunun ardından yüzlerce kişiden oluşan öbek çalışması başlattık. Akademi mantığı ile çalıştık. Amacımız aktif üyelerle seçimlerin yapılmasıydı. Çalışmalarımızla gurur duyuyorum. Çokça mutluyum. Çok güzel şeyler öğrendim. Partinin bu kadar sıkıntılı döneminde adaylık için taban bizi işaret ediyor. ‘Geçen sefer zemin uygun değildi ama şimdi uygun’ diyor.” şeklinde konuşarak durumu açıkladı.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi