Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından LC Waikiki, Kuveyt Türk ile gerçekleştirdiği yeni iş birliği sayesinde müşterilerine kredi kartı kullanmadan taksit imkanı sunacak. 

Kuveyt Türk Müşterilerine Özel 3 Taksit İmkanı

Kuveyt Türk, dijital alışveriş sektöründeki genişleme stratejisinin bir parçası olarak LC Waikiki ile anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında Kuveyt Türk müşterileri, LC Waikiki'nin internet sitesi veya mobil uygulamasından kredi kartı olmadan, vade farksız 3 taksit ile alışveriş yapma fırsatına sahip olacak. 

5000 TL'ye Kadar Alışverişlerde Anında Finansman

LC Waikiki'nin internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden 5000 TL'ye kadar yapılacak alışverişlerde, Kuveyt Türk müşterileri yeni "anında finansman ödeme yöntemi"ni kullanabilecek. Sistem sayesinde müşteriler, kredi kartı limitlerini aşmadan alışverişlerini tamamlayabilecekler. Ödeme seçenekleri, vade farksız ve faizsiz olacak şekilde üç taksit olarak sunulacak.

Müşteri İhtiyaçlarına Yönelik Yenilikçi Yaklaşım

Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu Yayınlandı Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu Yayınlandı

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral'ın yaptığı açıklamada, müşterilerin güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirdiklerini ve bu iş birliği sayesinde müşterilerin kredi kartı limitleri etkilenmeden, pratik ve hızlı bir şekilde alışveriş yapma imkanına kavuşacağını belirtti. Oral, müşterilerin hayatını kolaylaştıracak yeniliklere ve fırsatlara imza atacaklarını da ekledi.