Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşanan silahlı saldırı, Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Evinden çıkıp aracına binen Çoğaç, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı ve başından ağır yaralandı.

Silahlı saldırı anı

Olay, Mahir Çoğaç'ın aracına bindiği sırada gerçekleşti. Çoğaç, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucunda başından ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin çabası

Çoğaç, ilk müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bakan Memişoğlu: Önceliğimiz Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Bakan Memişoğlu: Önceliğimiz Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri

Polis soruşturması devam ediyor

Olay sonrası kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir arama başlattı. Henüz saldırganın kimliği tespit edilemezken, emniyet güçleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Mahir Çoğaç'ın ölümü, hem eğitim camiasında hem de Çayırova ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu. Öğrencileri ve meslektaşları tarafından sevilen bir eğitimci olan Çoğaç'ın kaybı, derin bir acı ve şok yarattı.