Uçak Biletlerinde Büyük Fırsat: 590 TL’den Başlayan Yurt İçi Uçuşlar Başladı Uçak Biletlerinde Büyük Fırsat: 590 TL’den Başlayan Yurt İçi Uçuşlar Başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa'daki ülkelerde sokaklarda hayvan bulunmamasını örnek gösterdiği açıklamalarına sosyal medyadan tepki gösteren NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Tosun, Yavaş'ın açıklamalarına yönelik olarak X hesabından “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!” şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Daha sonra ise, “Vay be ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!” ifadelerini kullanmıştı.

Bu paylaşımlarının ardından Tosun, kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldı. Yavaş, Tosun'un izne çıkarılmasının kendisiyle ilgili olduğunu iddia eden spekülasyonlara yanıt verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu iddiaların tamamen yanlış ve asılsız olduğu belirtildi.

Açıklamada, Gülbin Tosun'un izne çıkarılmasının, onun sosyal medyada kullandığı hakaret içeren ifadelerle ilgili olduğu ve bu durumun NOW TV kanal yönetimi tarafından etik standartlara aykırı bulunarak alındığı ifade edildi. Bu kararın, tamamen kanal yönetiminin iç disiplin prosedürleriyle ilgili olduğu vurgulandı.