Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve belediyelerin ücretsiz faaliyetlerinin dışında kurslar ve üniversitelerin ücretli eğitimleri de yer alıyor.

Hangi kategorilerde eğitimler olacak?

MEB, ilkokul 2. sınıftan sonrasında tüm kategorilerdeli öğrenciler için spor, görsel sanatlar, müzik ve bilişim olmak üzere dört başlıkla ücretsiz yaz okulları açtığını duyurdu.

Hangi tarihleri kapsayacak?

Söz konusu kurslar, 1 Temmuz’da başlayıp, 29 Ağustos’ta sona erecek. Bilim ve Sanat Merkezleri bünyesinde açılan yaz okullarında ise programlar, 1-26 Temmuz tarihlerinde haftada 2 gün olacak şekilde gerçekleştirilecek.

13 farklı alanda 'Yaz Spor Okulları' başladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 13 farklı alanda sunulacak. Yaz Spor Okulları kapsamında, 11 farklı merkezde bugün eğitimler başlamış oldu. Üniversiteler, lise öğrencilerine yönelik yapılan ücretli programlarla üniversiteli olma heyecanını yaşatıyor. Ankara Üniversitesi’nde tıp, hukuk, mühendislik, diş hekimliği gibi çeşitli fakültelerde kurslar düzenlenecek.