Güncel

Meral Akşener’den İddialara Yanıt: “Aidiyetim ve Bağlılığım Sorgulanamaz”

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, 'Beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin' söylemlerine yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunun altını çizdi. Akşener, "Kurucu Genel Başkanı olduğum İYİ Parti'ye, aidiyetim ve bağlılığım kimse tarafından sorgulanamayacağı gibi İYİ Parti dışında herhangi bir siyasi partiye bir seçmen olarak oy vermeyeceğim de ortadadır” şeklinde açıklamada bulundu.

Abone Ol

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'den ‘Beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin’ söylemlerine yönelik iddialara cevap gecikmedi.

İDDİALARA CEVAP GELDİ

Akşener, haberin içeriğinde bulunan ifadelerin tümüyle gerçek dışı olduğuna dikkat çekti. Bayram döneminde ziyaret eden partililere, haberde geçen biçimde herhangi bir beyanım olmadığını söyleyen Akşener, "Son günlerde bazı yayın organları tarafından ismim kullanılarak herhangi bir kaynağa dayanmayan gerçek dışı haberler yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

'OY VERMEYECEĞİM ORTADADIR'

Akşener açıklamasına şunları ekledi:

"Bu haberler nedeniyle toplumda ve Kurucu Genel Başkanı olduğum İYİ Partililer nezdinde hakkımda olumsuz düşünce ve görüşler oluşmaktadır. Kurucu Genel Başkanı olduğum İYİ Parti'ye, aidiyetim ve bağlılığım kimse tarafından sorgulanamayacağı gibi İYİ Parti dışında herhangi bir siyasi partiye bir seçmen olarak oy vermeyeceğim de ortadadır.”