Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Olay, yol verme meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma sonucu gerçekleşti.

Sucular Mahallesi’nde bulunan bir restoranın önünde, yol verme nedeniyle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar arasında tabanca ve tüfekle ateş açıldı. Çıkan çatışmada Metin Denizedalan, Abdurrahim Denizedalan ve Mehmet Emin Şahin hayatını kaybetti.

Kavgada yaralanan 6 kişi, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Yaralılar arasında Mesut D., Recep D., Veysi D., Serhat D., Enes B. ve Naci Ş. yer alıyor. Yaralıların durumunun ciddiyeti hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Sahilde küçük kızın videosunu çeken satranç öğretmeni meğer öğrencilerini de röntgenlemiş Sahilde küçük kızın videosunu çeken satranç öğretmeni meğer öğrencilerini de röntgenlemiş

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili incelemeler başlatıldı. Jandarma ekipleri, olay yerindeki delilleri toplarken, yaşanan çatışmanın nedenlerini belirlemek üzere soruşturma yürütüyor.