Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, Rize'nin Derepazarı ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Tersane Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, dün Tersane Çay Fabrikası'nda iş arkadaşlarıyla tartışan Bayram K., tartışmanın ardından fabrika yönetimine şikayet edildi. Bu şikayetten bugün haberi olan Bayram K., çalıştığı fabrikadan çıkarak ATV'siyle ilçe merkezine doğru seyir halindeyken, aynı fabrikada çalışan MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap ile karşılaştı. ATV'den inen Bayram K. ile aracından inmeyen Şaban Kap arasında kısa bir konuşma gerçekleşti. Ancak Bayram K., bu sırada belinden çıkardığı tabancayla Şaban Kap'a ateş etmeye başladı.

Market Sahibinin 17 Yaşındaki Çalışanına Taciz Skandalı: İğrenç Olayı Gizlice Kaydetti Market Sahibinin 17 Yaşındaki Çalışanına Taciz Skandalı: İğrenç Olayı Gizlice Kaydetti

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Göğsünden ağır yaralanan Kap, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Şaban Kap kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinden ATV ile kaçan Bayram K. için güvenlik güçleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.