Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'in yeni yasama yılının açılışında Demokrasi ve Progress (DEM) Partisi milletvekilleriyle tokalaşarak dikkat çekti. Bahçeli, Meclis açılış oturumunun kapanmasının ardından DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Van Milletvekili Pervin Buldan ve Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık gibi isimlerle el sıkıştı.

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu’ndan Eylem Kararı: Hazine Bakanlığı Önünde Basın Açıklaması ve 'Emek Buluşması Mitingi' Düzenlenecek TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu’ndan Eylem Kararı: Hazine Bakanlığı Önünde Basın Açıklaması ve 'Emek Buluşması Mitingi' Düzenlenecek

Gazetecilerin, Bahçeli'nin DEM Partili vekillerle tokalaşmasını sorması üzerine MHP lideri, "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım" şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" açıklamasına da değinen Bahçeli, Erdoğan'ın muhtemel gelişmeler hakkında kararlı durduğunu belirterek, "Türk milletini de bu manada uyarıyor" ifadelerini kullandı.