Güncel

MHP Lideri Bahçeli'den Muhalefete Yerel Seçim Uyarısı ve Esenyurt Cinayeti Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşmada yerel seçimlere vurgu yaparak, muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması gerektiğini belirtti.

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşmada yerel seçimlere vurgu yaparak, muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması gerektiğini belirtti. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile HDP'nin terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık maksadıyla kullandığı belediyelerin cumhurun yönetimine geçmesi gerektiğini ifade etti.

Ayrıca Bahçeli, muhalefet partilerinin 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta havlu attığına dikkat çekerek, 31 Mart 2024 tarihinde de muhalefetin kaybedeceğini ve Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek seçimlerde zillet zihniyetine karşı milletin kararını vereceğini söyledi.

Aynı konuşmada, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen menfur bir cinayete de değinen Bahçeli, bu olayın toplumsal yapıya korku aşılayan ve güven ortamını karartmaya çalışan zillet zihniyetinin bir ürünü olduğunu ifade etti. Suç ve suçluyla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini ve gözünün yaşına bakılmayacağını belirtti.