Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan gerginlik, Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ile Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Tan'ı karşı karşıya getirdi. Yaşanan olayın ardından taraflar karakolluk oldu.

İddiaya göre, Eğitim Bir-Sen yönetimi, yeni göreve başlayan Isparta Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ersin Bıçak’ı ziyaret etmek için müdürlüğe gitti. Bu esnada, Şube Müdürü Abdürrahim Tan’ın odasındaki bir sandalyeyi almak isteyen sendika yönetimi ile Tan arasında tartışma çıktı. Tan, "Bu sandalye burada lazım, alamazsınız" diyerek durumu engellemeye çalıştı. Ancak tartışma büyüdü ve Şube Başkanı Kılınç’ın, "Sen bu koltuğu hak etmiyorsun, seni bu koltuktan aldıracağım" şeklinde ifadeleriyle gerginlik daha da arttı.

AFAD'dan Marmara'ya korkutan uyarı: '7.8'lik deprem üretebilir' AFAD'dan Marmara'ya korkutan uyarı: '7.8'lik deprem üretebilir'

Arbedenin büyümesi üzerine müdahale eden diğer memurlar tarafları ayırdı. Olayın ardından hem Eğitim Bir-Sen yönetimi hem de Şube Müdürü Tan birbirlerinden şikayetçi oldu ve mesele karakola taşındı. Olayın hukuki sürecinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.