Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eski partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'sarayın adamı' iddialarına sert tepki gösterdi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun böyle bir suçlamanın hedefi olmaması gerektiğini vurguladı.

Sosyal medya platformu X'te açıklama yapan İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu sarayın veya dış güçlerin adamı değildir" ifadelerini kullandı. İnce, CHP'nin eski genel başkanının 13 yıl boyunca çeşitli tehditlere ve hakaretlere maruz kaldığını belirterek, "Kemal Bey ile parti içinde mücadele ettim ve çeşitli stratejik hatalarını eleştirdim. Ancak, en kızgın olduğum anlarda bile kendisine hakaret etmedim ve o da bana hakaret etmedi" dedi.

O tarihte toplu taşıma ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayınlandı... O tarihte toplu taşıma ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayınlandı...

İnce, Kılıçdaroğlu'nun çantasını taşıyan ve yalakalıkta bulunmayan kişilerin şimdi Kılıçdaroğlu'na yönelik suçlamalarda bulunmalarını "ayıp" olarak nitelendirdi. Kılıçdaroğlu'na yönelik 'sarayın adamı' suçlamalarına karşı durduğunu ifade eden İnce, "Her ne kadar beni savunmamış olsa da, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bu tür sözlerin söylenmesini gönlüm razı değil. Ben doğruyu bilir ve doğruyu konuşurum. Delikanlılık bizde kalsın" şeklinde konuştu.