Güncel

Murat Karayalçın'dan İmamoğlu'na: "Sen İBB'ye aday ol"

CHP'li Murat Karayalçın, bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'koltuk' savaşlarına dikkat çekti. Kendisinin kimseye engel olmak istemediğini söyleyen Karayalçın, "Ekrem Bey bizim İBB başkan adayımız olmalıdır" dedi.

Abone Ol

CHP'li Murat Karayalçın, bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'koltuk' savaşlarına dikkat çekti.

Karayalçın, İmamoğlu'na adaylık kapısını kapattı ve ona İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmasını önerdi. Kendisinin kimseye engel olmak istemediğini söyleyen Karayalçın, "Ekrem Bey bizim İBB başkan adayımız olmalıdır" dedi.

Ayrıca, Karayalçın, genel başkanlık için talip olan birinin parti üyelerinin önüne bir program koyması gerektiğini ifade etti.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi