Geçtiğimiz haftalarda belediye başkanlarına yönelik kullandığı kritik "rant" ifadesiyle dikktleri üzerine çeken Prof. Dr. Naci Görür'den, yeni bir açıklama geldi.

"ÜLKEMİZDE BİR İLK"

MEB 10 müfettiş görevlendirdi! 165 Merkezde Sahte Evrak ve Kamera Kaydıyla Milyonluk Soygun MEB 10 müfettiş görevlendirdi! 165 Merkezde Sahte Evrak ve Kamera Kaydıyla Milyonluk Soygun

Tunceli Valiliği'nin olası deprem riskine yönlik kapsamlı çalışmalar başlattığı için tebrik mesajını ileten Görür, "Bildiğim kadarıyla bu yaklaşım ve uğraş ülkemizde bir ilk. Bize düşen Tunceli valiliğine gönülden teşekkür etmek ve bu ülkenin sahibi olarak milletçe bu çalışmaların tüm yurdumuzda başlatılmasını talep etmektir" ifadelerini kullandı.

Türkiye deprem olma potansiyeli yüksek bir ülke konumunda. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz günlerde bütün belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Görür'ün paylaşımı sonrası Tunceli Valiliği, olası depremlere yönelik adım attı.


Naci Görür, Tunceli'de başlatılan deprem çalışmasını şöyle değerlendirdi:
"MÜJDE: Arkadaşlar, haberde de göreceksiniz, Tunceli Valiliği yerbilimcilerin uyarısı üzerine tüm ili depreme hazırlıyor. Amaç deprem gelmeden hazır olmak ve gelince de afeti minimum zararla geçiştirmek. Bildiğim kadarıyla bu yaklaşım ve uğraş ülkemizde bir ilk." şeklinde konuştu.

"UMARIM TÜM YEREL YÖNETİMLER YAPAR"
"Umarım tüm yerel yönetimler aynı şeyi yapar ve bu suretle deprem dirençli bir ülke oluştururuz. Bize düşen Tunceli valiliğine gönülden teşekkür etmek ve bu ülkenin sahibi olarak milletçe bu çalışmaların tüm yurdumuzda başlatılmasını talep etmektir, sevgiyle. " ifadelerine yerverdi.