Dünya Meteoroloji Örgütü Duyurdu: La Nina Kışı Geliyor Dünya Meteoroloji Örgütü Duyurdu: La Nina Kışı Geliyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. 8 yaşındaki Narin Güran'ın 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde ölü bulunması, geniş bir soruşturma başlatılmasına neden oldu.

Gözaltına alınan 22 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Bu kişiler arasında Narin Güran'ın ailesi ve amcası Salim Güran da bulunuyor. Salim Güran, cinayetle ilgili olarak 2 Eylül'de tutuklandı.

Soruşturma kapsamında, cinayetle ilgili olarak çeşitli iddialar ortaya atıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden Nevzat Bahtiyar, amcası Salim Güran'ın kendisinden çocuğun cesedini 200 bin lira karşılığında dereye bırakmasını istediğini iddia etti. Bahtiyar, bu iddiaları nedeniyle "kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandı. Diğer bir şüpheli, mahallede imamlık yaptığı öğrenilen kişi ise serbest bırakıldı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın ölü bulunma şekli hakkında bilgi verdi ve çocuğun cesedinin çuval içinde, taşlarla kapatılmış şekilde dere kenarına bırakıldığını belirtti. Soruşturma devam ediyor ve olayla ilgili detaylı araştırmalar sürüyor.