Diyarbakır'da yaşanan Narin Güran cinayeti soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili olarak 2 Eylül'de tutuklanan mahalle muhtarı ve Narin'in amcası Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul, davadan çekildiğini açıkladı.

Sigara Fiyatlarına Bir Zam Daha! Tütün Ürünleri de Nasibini Aldı Sigara Fiyatlarına Bir Zam Daha! Tütün Ürünleri de Nasibini Aldı

Avukat Seda Toğrul, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Kamuoyunun yakından takip ettiği Narin Güran olayı hepimizi derinden üzmüştür. Şüpheli Salim Güran'ın olayla ilgili somut delil bulunmadan tutuklandığı dönemde, Anayasa'nın verdiği savunma hakkı kapsamında müdafiilik görevini üstlendik. Ancak dosyanın ilerleyen aşamalarında ortaya çıkan adli tıp raporları, diğer sanık ve gizli tanık beyanları ile Narin'in ölü bulunması göz önünde bulundurulduğunda, bir anne olarak bu savunmaya devam edemeyeceğimi belirtmek isterim."

Toğrul, açıklamasında bir anne olarak Narin'in yaşadığı acının kendisini derinden etkilediğini ve bundan sonra davayı bir vatandaş ve anne olarak takip edeceğini belirtti.