Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma önemli gelişmelerle devam ediyor. 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra Eğerdurmaz Deresi'nde cesedi bulunan küçük kızın kaybolduğu saat ile şüpheli Nevzat Bahtiyar'ın dere kenarında aracının görüldüğü süre arasındaki 18 dakikanın sırrı çözüldü.

Soruşturmayı yürüten Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Nevzat Bahtiyar’ın evinde arama yaptı ve Narin’in cesedini taşıdığı çuvalın seri numarası ile Bahtiyar’ın evinde bulunan kullanılmamış çuvalların seri numaralarının birbirini takip ettiğini tespit etti. Bu durum, Bahtiyar'ın Narin’i taşıdığı çuvalı evinden aldığını doğruladı.

MEB'den Öğretmenlere Taslak Ders Kitabı İnceleme Görevi! Ücretler Açıklandı MEB'den Öğretmenlere Taslak Ders Kitabı İnceleme Görevi! Ücretler Açıklandı

Bahtiyar’ın, cesedi dereye gömdükten sonra baldızının evine giderek peynir aldığı ve burada bir süre oturup çay içtiği de ifadesinde yer aldı. Ayrıca, köy imamı R.K. hakkında cep telefonunda uygunsuz görüntülerin bulunduğu iddiası üzerine idari soruşturma başlatıldı.

Bu karmaşık olayla ilgili soruşturma derinleşirken, Narin’in taşındığı çuvalların yanı sıra cesedinin üzerini kapatan taşlar da İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelemeye alındı.