Güncel

O Belediyeden, KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım! İşte Detaylar

KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgi Testi (ÖABT) yarın yapılacak ve İstanbul'da sınav günü öğrenciler ile öğretim görevlileri, sınav belgelerini göstererek toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecekler.

Abone Ol

KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgi Testi (ÖABT) yarın yapılacak. Bu önemli sınav, öğretmen adayları için büyük bir fırsat sunuyor ve yoğun bir hazırlık sürecinin ardından gerçekleştirilecek. İstanbul'da sınava katılacak öğrenciler ve öğretim görevlileri için ulaşım konusunda önemli bir kolaylık sağlanmış durumda.

İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, sınav günü toplu taşıma araçları, sınav belgelerini ibraz eden öğrenciler ve öğretim görevlileri için ücretsiz olacak.

Bu düzenleme, sınav gününde ulaşımın daha kolay ve ekonomik olmasını sağlamak amacıyla yapılmış. Öğrenciler ve öğretim görevlileri, entegrasyon sistemine dahil toplu taşıma araçlarından herhangi bir ücret ödemeden faydalanabilecekler.

Bu uygulama, sınav stresi yaşayan adayların ulaşım konusunda ek bir yük hissetmelerini önlemeyi hedefliyor. Toplu taşıma araçları, sınavın yapılacağı çeşitli noktalara kolay erişim sağlamak için bu önemli gün için ücretsiz olarak hizmet verecek.